CYBEX 750R -Cybex Háttámlás kerékpár

Gyártó: Cybex
Elérhetőség: Előrendelhető
A termék állapota használt.
Felár ellenében tudjuk vállalni a felújítást, mellyel a garancia 3, 6 vagy 12 hónapra bővíthető.
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
400.000 Ft + ÁFA
Menny.:db
CYBEX 750R -Cybex Háttámlás kerékpár
400.000 Ft + ÁFA
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

CYBEX 750R háttámlás Kerékpár

Háromféle működési lehetőséget "Constans Power”, „Bike Mode” és „Isokinetic” kínál a kerékpáros edzést választók számára, hogy a rehabilitációt kezdő felhasználótól kezdve a fitnesz kihívásokat kereső felhasználók számára is megfelelő lehetőséget nyújtson.
500 programvariációs lehetőség, hogy mindenki megtalálja a számára ideális programot.
Működtetéséhez nincs szükség áramforrásra, mert a működéséhez szükséges energiát a felhasználó mozgásából nyeri, így a térben bárhol elhelyezhető. Az extra széles, kétoldalas pedálmodell bármilyen méretű lábhoz illeszkedik. A húzóhevederrel könnyedén beállítható a pedál szorossága.

3 féle üzemmód

Állandó teljesítményprogram

A 750-es sorozat 9 előre beállított állandó teljesítményprogramot kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a kívánt sebességgel pedálozhassanak, miközben a kerékpár állandó terheléssel rendelkezik.

Kerékpáros mód

Szimulálja a kerékpározás kültéri érzését. A felhasználó kiválasztja számára megfelelő nehézségi szintet a szintet és a program olyan ellenállást alkalmaz, amely a kiválasztott szintnek megfelel, ezért a kerékpáros úgy érezheti mintha a szabadban biciklizne, ha gyorsabba akar menni gyorsabban kell pedáloznia.

Isokinetic mód

Ebben az üzemmódban a felhasználó egy általa meghatározott percenkénti fordulatszámot állít be. Ha ennél nagyobb fordulatszámon pedálozik, akkor a program megnöveli az ellenállás értékét, ha kisebb fordulatszámon kerékpározik, akkor csökkenti az ellenállást.

Grafikus LED mátrix kijelző 25 x 35 cm-es érintőképernyő.

 

Szállítási súly 81 kg
Szállítási hossz H x Sz x M 161 cm × 64 cm × 126 cm
Felhasználó maximális súlya 181 Kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!