E-TR – FUTÓPAD - Star Trac E

Gyártó: STAR TRAC (HASZNÁLT)
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
E-TR – FUTÓPAD - Star Trac E

Leírás és Paraméterek

E-TR – FUTÓPAD

 

Az új Star Trac E-TR futópad magas minőségű, kényelmes futófelületű professzionális futópad. Star Trac a felhasználói tapasztalatok, előnyök, legszámottevőbb jellemzők társításával megalkotta a tökéletes futópadot.  Az eredmény nem maradt hatás nélkül. A kényelmesen közel található sebesség és dőlésszög távvezérlés, az iparág legösszetettebb és legsokoldalúbb szórakoztató egység és a 20%-os maximális dőlésszöggel, illetve megnövelt, 55cm-es szélességgel rendelkező, Soft Trac triplacellás, tökéletesen ízületkímélő futófelület teszi az E-TR futópadot mind a technikai paraméterek, mind pedig a formatervezés vonatkozásában a tökéletes választás. A Star Trac E-TR futópad mindent tartalmaz, amire a felhasználók már hosszú ideje vártak – tökéletesen beágyazva a legtartósabb, legmasszívabb és nem utolsó sorban legragyogóbb, a valaha elérhető leginkább felhasználóbarát csomagunkba. Az E-TR futópaddal eljött azoknak az ideje, akik többet akarnak az egyedi jellemzőknél és egy valóban új, minden vonatkozásban mérhetetlenül jobb futópadot akarnak megtapasztalni. A Star Trac E-TR futópad felszereltségéhez természetes hozzátartoznak a dupla, állítható, személyi ventilátorok és az ergonomikus formatervezésű kapaszkodók, melyek nem csak a designt, hanem a funkcionalitást is szolgálják.

  • 39,6 cm-es ráépített HD kijelző, intuitív hang-és programvezérlő felülettel, az egyedi nézetek és beállítások lehetővé tételéért.
  • Beépített iPod csatlakozási lehetőség a saját zenék, videók lejátszásához, valamint USB csatlakozás, amely a telefon töltését is elősegíti.
  • Könnyen kezelhető Hot Bar, amely közel van elhelyezve a felhasználóhoz, ezáltal könnyedén, akár egy ujjal kezelhető a sebesség és a dőlésszög, a leállító gomb és a kézi pulzusmérő.
  • Állítható hűtőventilátor, amely még komfortosabbá teszi az edzést.
  • Soft Trac triplacellás rázkódás-és ütéselnyelő futófelület a maximális ízületkímélésért

méretek 91 x 199 x 215
súly 222
felhasználó max súlya/ user max weight 227
beépített programok száma/ built in programs 12
motor típusa/ engine type AC
motor teljesítménye/ engine performance 5 HP
polár kompatibilis/ polar compatible Igen
futófelület mérete/ tread size 55 x 152

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!