Ha diétázol, ha nem, mi sütiket használunk a legjobb felhasználói élményeid érdekében!
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

GYIK

Cégünk használt fitneszgépek értékesítésével, felújításával, szervizelésével foglalkozik. Emellett értékesítünk új- és használt fitnesz kiegészítőket is. Mivel az ország egyik legnagyobb kondigép szerviz cége vagyunk, használt eszközeinket különböző felújítási szinten kérheti valamint akár 6-12-24 hónap garanciát is vállalunk az általunk értékesített eszközökre.

Nem. Cégünk használt edzőtermi berendezéseket is értékesít, azonban ez nem jelenti azt, hogy esztétikailag és mechanikailag is egy használt terméket adunk ki kezeink közül. Kérhet tőlünk egyedi igényei szerint felújítást is.

1, 3, 6, 12 hónap garanciát vállalunk termékeinkre. Emellett cégünknél lehetőség van lízingre, amelynek futamideje maximum 60 hónap. Ez alatt az idő alatt a termék(ek)re teljeskörű garanciát vállalunk.

Természetesen! Tapasztalattal rendelkező értékesítőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy együtt kiválaszthassák az Önnek megfelelő terméket.

Országos lefedettséggel rendelkezünk, teljeskörű szervizhátterünk is ennek megfelelően biztosított. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink elégedettsége érdekében a lehető leggyorsabb válaszadási idővel és rugalmassággal álljunk rendelkezésére.

Szervizigényét leadhatja előzetesen telefonon, Viberen, majd e-mailben a meghibásodott termék megnevezésével és a hibajelenség leírásával, esetleg képekkel.

Természetesen van lehetőség személyesen elhozni a meghibásodott terméket szervizünkbe, azonban előre egyeztetés mindenképpen szükséges.

Igen, van lehetőség. Azonban személyes megtekintés és vásárlás előtt célszerű egyeztetni munkatársainkkal, hogy a megtekinteni kíván termék biztosan elérhető-e jelenleg raktárunkból és értékesítő kollégánk a megadott időben tudja-e fogadni Önt.

 

A megrendelt termékek ellenértékét átutalásos fizetési mód választása esetén bankszámlaszámra történő utalással tudja kiegyenlíteni, a következő adatok megadásával. Kedvezményezett: NetFitt Bt. Pénzintézet: OTP Bank Nyrt. Bankszámlaszám: 11717009-22468699 Közlemény: rendelés, vagy díjbekérő száma Előre utalás előtt mindenképpen érdemes megvárni, amíg visszaigazoljuk a megrendelt termék elérhetőségét és a pontos szállítási költségét.

Megrendelése állapotáról folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben. Megrendeléseinket személyesen kollégáink szállítják, illetve a GLS futárszolgálat. Futárszolgálat esetében küldünk Önnek egy csomagszámot, amely alapján nyomon követheti rendelését, illetve a kiszállítás napján egy e-mailt kap a futárszolgálattól, amelyben a futár elérhetőségei is megtalálhatók, így van lehetőség egyeztetésre. Amennyiben kollégáink szállítják a megrendelt terméket, e-mailben, illetve telefonon tud érdeklődni, egyeztetni.

Rendelésének lemondását telefonon és email-ben is kezdeményezheti megrendelésének azonosítójára hivatkozva,készséggel állunk rendelkezésére.

A terméket csomagként küldheti vissza, illetve személyesen is eljuttathatja hozzánk. Azonban visszaküldés költségei Önt fogják terhelni.

Amennyiben elutalta a vételárat, de szeretné lemondani a rendelését vagy már visszaküldte a terméket, a vételárat 14 napon belül visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra.

Igen. Egyeztetést követően van lehetőség levásárolni a sztornózott termék árát.

Keresés