HASPRÉS GÉP - Life Fitness Signature

Gyártó: Life Fitness
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
HASPRÉS GÉP - Life Fitness Signature

Leírás és Paraméterek

HASPRÉS GÉP

 

 • A könyöktámasz, háttámla és kapaszkodók teljes mértékben stabilizálják a felsőtestet
 • A különleges kialakítás természetes hasprés-mozgást tesznek lehetővé, s így kivitelezhető a hasizom teljes összehúzódása.
 • Egységes megjelenés

  A Signature gépcsalád minden tagjára jellemző, hogy az alacsony tömör kialakítás, az ovális vázprofil, a kontúros párnák, teljes burkolatok és fogantyú borítások egy szépséget és összhangot teremtő egységbe integráltak.

  –       Könnyen kezelhető súlynövelő rendszer

  Egyedülálló súlynövelő rendszer, amely a súlykészlet tetején található, és egy gomb elforgatásával lehetővé teszi, hogy a felhasználó fokozatosan, 2,5 kg – onként tudja növelni az ellenállás nagyságát

  –       Egyenletes, természetes mozdulatok

  Az összetartó-széttartó mozgáspályák a felhasználók ízületi mozgásának tökéletesen megfelelnek, így természetes, kellemes érzést biztosítanak a teljes mozgástartományban.

  –       Prémium információs táblák

  A vizuális szempontból továbbfejlesztett információs tábla a gépen a legszembetűnőbb helyen található, s egyértelmű utasításokat, könnyen felismerhető kiindulási- és végpozíciókat mutat be, ami alapján a gyakorlat-végrehajtás pontos és biztonságos lesz.

  –       Súlytorony borítás és görgőtakarók

  A súlytorony-borítás és a görgőtakarók sokkal barátságosabbá, elérhetőbbé teszik a berendezést, és így jobb benyomást keltenek a vendégekben – már első pillantásra is.

  –       Hosszú élettartam

  Rozsdamentes acél rögzítők, precíziós hegesztések, belső kenésű kábelek, és kétrétegű fényezés teszi a Signature gépcsaládot tökéletesen ellenállóvá.

Tipus Lapsúlyos
méretek 119 x 162 x 132
súly 216
terhelhetőség/ capacity 216
mozgástípus/ movement type Izolaterális
lapsúlykészlet/ weight set 1 x 95

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!