Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Koronavírus újranyitás

Koronavírus újranyitás

Kérjük engedd meg, hogy felajánljuk szolgáltatásainkat és segítséget nyújtsunk vállalkozásod megnyitásához és a COVID-19 utáni újranyitáshoz! Téged támogatunk abban, hogy olyan termet tudj üzemeltetni a későbbiekben, melyben megvalósíthatod önmagad, elképzeléseidet, elérheted a kitűzött célokat, illetve hogy mindezek meg is feleljenek az aktuális előírásoknak.

Fogadd meg tanácsainkat és mindenképp tartsd szem előtt az alábbiakat, hogy hatékonyabban tudjunk együttműködni a szervizelések és a karbantartások alkalmával:

 

1. Kérjük vedd leltárba meglévő eszközeidet, és készíts részletes listát az alábbi tartalommal:

  • gép modellje, típusa,
  • gép sorozatszáma,
  • szükséges javítási igények,
  • garancia időtartama.

 

2. Kérjük könnyítsd meg technikusaink számára a javításra szoruló gépek beazonosítását és amennyiben lehetőséged van rá, a szükséges alkatrészek rendelési igényét is előre jelezd felénk elektronikus levél formájában az alábbi e-mail címen: help@gymdoctor.hu

 

3. Kövesd nyomon az egyes gépek jótállási érvényességét!

 

4. Kérjük szerezz átfogó képet a berendezéseidnek és eszközeidnek várható élettartamáról, terhelhetőségéről és szervizigényéről.

 

5. COVID-19 utáni újranyitás alkalmával kérjük, hogy alapos szemrevételezéssel mérd fel a kábelek, a kárpitok és a műanyag alkatrészek állapotát. Legyen szó eseti vagy garanciális javításról, illetve általános karbantartásól a szervizelés tervezett időpontját megelőzően az észlelt hibákat hatékonyabban tudjuk elhárítani, amennyiben előzetes hibalistával rendelkeztek és pontos információkkal tudtok nekünk szolgálni.

 

6, Amennyiben edzőtermed egy ideig még zárva tart, kérjük gondoskodj arról, hogy a kardiógépek naponta vagy minden másnap működésben legyenek. A használaton kívüli gépeket érdemes napi 5-10 percig járatni, hogy azok élettartamát megőrizzük.  Amennyiben az akkumulátorral működő gépek huzamosabb ideig üzemidőn kívüli állapotban lennének, nagy az esély azok lemerülésére. Kérjük jegyezd fel azokat az eszközöket, melyekben az akkumulátorok cseréje indokolt. 

 

7. Kérjük ügyelj arra, hogy a gépek tisztán és pormentesen legyenek tartva. Tisztítsd meg a készülék felületét nem irritatív, általános tisztítószerrel vagy fertőtlenítő kendővel.

  • Tisztítsd meg a kijelzőket egy száraz ruhával.
  • Soha ne permetezz tisztítószert közvetlenül a konzolra, csak puha textíliára,    majd ezzel töröld át.
  • Készíts tervet arra vonatkozóan, hogy a teremben miként kell átrendezni az eszközöket/gépeket az emberek közötti elvárt 1,5 méteres távolság betartása és a fertőzésveszély elkerülése érdekében. Ehhez kérjük az alábbiakat mérlegeld:
  • Hogyan rendezd át a gépeket a távolság és biztonság érdekében?
  • Hogyan tudsz edzést tartani úgy, hogy közben eleget tegyél a kormányrendeletben foglaltaknak?
  • Melyek azok az előírások, illetve javaslatok, amik a helyiségek és a berendezések tisztítására vonatkoznak?

 

Mi azért vagyunk, hogy támogassunk és szakértelmünkkel segítsünk neked!

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy mihamarabb el tudjuk végezni az esetleges karbantartást, illetve a gépek telepítését és mielőbb újból megnyithasd a termed!

Kérjük, részletes és pontos leírást adj nekünk a felmerülő hibákról (segítség ha fotót is csatolsz), illetve a gép/eszközbeszerzési igényeddel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken:

 

Iroda:

  iroda@gymdoctor.hu

  +36 30 287 8349

 

Marketing:

  marketing@gymdoctor.hu

  +36 30 287 8349

 

Cégvezető asszisztens:

   info@gymdoctor.hu

   +36 30 012 3914

 

Értékesítő Ádám:

  ertekesites@gymdoctor.hu

  +36 30 953 1417

 

Értékesítő Márk:

  sales@gymdoctor.hu

  +36 30 312 2816

 

Szerviz:

  help@gymdoctor.hu

  +36 30 608 1120

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke

Keresés