Mit jelent a felújítás?

Használt, felújított edzőtermi és otthoni fitnesz gépek

Mit jelent a felújítás?


A felújítás az a folyamat, amikor a használt állapotú edzőgépből eltüntetjük a korrodálódás legapróbb jeleit is. Pótoljuk, ami hiányzik és javítjuk, ami tönkrement. Emellett teljesen egyedi megjelenést biztosítunk a megrendelt gépekre a vázak színválasztásának, illetve a kárpitozott gépeknél a szín- és anyagválasztásának lehetőségével. Így végeredményképpen egy új fitneszgéphez hasonló megjelenésű és teljesítményű gépet adunk át megrendelőinknek.

Az alábbi folyamatok végrehajtásával történik a felújítás:


- Megvizsgáljuk a felújítandó gépet, tesztelünk, működés közben ellenőrizzük a gép funkcióit (emelőmotor, pulzusmérés, kijelző gombok stb.), az esetleges szokatlan hangokból adódó lehetséges hibákat felmérjük, nyikorgás, szorulás ellenőrzés.

- A gépet, a rozsdás elemeket lecsiszoljuk, a megrendelő által választott színre színterezzük, majd alaposan megtisztítjuk.

- A feltárt hibákat javítjuk, szükség szerint új alkatrészeket szerelünk be, a hiányzókat pótoljuk, a kopással rendelkező alkatrészeket cseréljük. A szükséges kenőanyagokat alkalmazzuk (futószőnyeg szilikonozása, tengelyek zsírozása).

- A szakszerűen összeszerelt gépet beüzemeljük, 5-10 perces tesztüzemmel alaposan le teszteljük, max. fokozaton is.  

A fent leírt folyamatok elvégzése után kerül ki a gép ügyfeleinkhez, melyre cégünk garanciát is vállal.


Válasszon Ön is felújított kardió-és erősítőgépet, melyek műszaki paraméterekben és megjelenésben megközelítik az új termékeket, így pénzt spórolva, Önnek is neves gyártóktól (Life Fitness, Technogym, Cybex, stb.) származó fitneszgépe lehet akár otthon, akár az edzőtermében!