SCTX – ELIPTIKUS GÉP - Star Trac S

Gyártó: STAR TRAC (HASZNÁLT)
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
SCTX – ELIPTIKUS GÉP - Star Trac S

Leírás és Paraméterek

SCTX – ELIPTIKUS GÉP

 

A Star Trac S-CTx Elliptika Trainer kiváló minőségű, professzionális ellipszis tréner, felhasználóbarát kezelőfelülettel. A teljesítménybeli áttörés az egyszerű fellépést biztosító formatervezéssel kezdődik, amely biztonságosabb fel-és leszállást nyújt, komfortos és természetes mozdulatokat helyezi előtérbe, mintha csak a levegőben lépkedne. Az S-CTx olyan fejlesztéseket testesít meg, mint a Soft Trac pedálok, melyek az ízületek maximális védelmét szolgálják, valamint a beépített személyi ventilátor, amely még komfortosabbá tesz az edzést. Az S-CTx elliptikán nem csak minden szögből kényelmes a fellépés, hanem a helyigény tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után.

A Star Trac S-CTx Elliptika Trainer a Polar pulzusmérő rendszer mellett szenzoros kézi pulzusmérővel is rendelkezik. Intuitív, érintőgombos kezelőfelület LED kijelzővel. A cardio és az erőedzés mindig meghatározó részét képezték a hatékony edzésprogramoknak, egymástól elkülönülve. Hosszú évek kutatómunkája, tesztelése és formatervezése után mérnökei elérték a következő szintet, ahol már teljes testedzésről beszélhetünk. A cardio programmal ötvözött erőedzés következtében az izmai korábban nem tapasztalt munkát fognak végezni.

Az eredmény a jobb, hatékonyabb és hatásosabb edzés anélkül, hogy gépről gépre vándorolna és a beállításokat módosítaná. Töltsön el 5 percet a Star Trac egyik CT elliptikus gépén és látni, illetve érezni fogja, hogy valóban nem létezik még egy ehhez fogható gép.

méretek 76 x 179 x 193
súly 219
felhasználó max súlya/ user max weight 159
beépített programok száma/ built in programs 10
motor típusa/ engine type -
motor teljesítménye/ engine performance -
polár kompatibilis/ polar compatible Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók