SportsArt

A SportsArt filozófiája:

"Környezetbarát fitness cégként arra koncentrálunk, hogy lenyűgöző, okos és innovatív termékeket hozzunk piacra, illetve a bolygó és az emberek egészségének fenntartásában szerepet játszó technológiákat alkossunk.

A mozgás energia. Minden egyes lépés, amit megteszünk az mozgásra késztet bennünket. Nálunk a SportsArt-nál, arra törekszünk, hogy kapcsolatot létesítsünk az egészséges test és a környezet megóvása között. Hiszen amikor mi megmozdulunk, akkor megváltoztatjuk a világot - akár egy-egy edzéssel is.

A legfőbb feladatunk, mint világhírű márka, az, hogy megóvjuk a bolygónkat. 80 országgal együttműködve, kötelességünk, hogy hatalmas elérhetőségünkön keresztül ösztönözzük a fenntartható és megújuló gépek gyártását a berendezések használatához. Arra törekszünk, hogy hasonló gondolkodású partnerek hálózatát hozzuk létre, akik pozitív hatással vannak a társadalomra és bele vezessék az embereket abba a gyönyörű világba, amit mi alkottunk.

40 év innovatív tervezés és gyártási kiválóság felhasználásával a SportsArt vezető szerepet tölt be a fitness iparban. A SportsArt az egyik legnagyobb olyan márka, ami 70 országban árusítja fitness gépeit és fitness kellékeit."

Rendezés: