SUBX – ÜLŐ KERÉKPÁR - Star Trac S

Gyártó: STAR TRAC (HASZNÁLT)
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
SUBX – ÜLŐ KERÉKPÁR - Star Trac S

Leírás és Paraméterek

SUBX – ÜLŐ KERÉKPÁR

 

A Star Trac S-UBx professzinális kerékpárt a felhasználók kiszolgálására, valamint a lehető legnagyobb terhelhetőségre tervezték. A teljesítménybeli áttörés az egyszerű fellépést biztosító duplavázas formatervezéssel kezdődik, mely a komfortos és természetes mozdulatokat helyezi előtérbe, mintha csak egy utcai kerékpáron tekerne.

Az S-UBx professzionális kerékpár olyan Star Trac fejlesztéseket testesít meg, mint az ergonómikusan kialakított pedálok, melyek a legfixebb tartást garantáló pedálpántokkal vannak ellátva, valamint a beépített személyi ventillátorok, melyek kellemes szellőt generálva segítik az edzés folyamatosságát és kényelmét.
Az S-UBx formatervezése nem csak szinte minden szögből teszi lehetővé a fellépést, hanem a helyigény tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után.

A szemetgyönyörködtető tervezés mellett, a fitnesz piacon fellelhető leginkább felhasználóbarát kezelőfelület teszi formabontóvá és egyedivé a Star Trac professzionális ergométereit. A Star Trac S-UBx professzionális kerékpár előkészítéssel rendelkezik a Star Trac multimédiás rendszer opcionális beillesztéséhez, beleértve a 15″ speciális LCD kijelzőt. Helyezkedjen el a kényelmes, szélesre kialakított ülésen, indítsa el a gépet és ezek után nincs más dolga, minthogy élvezze a minden igényt kielégítő klasszikus, energiát adó cardio-edzés jótékony hatását és pár perc alatt el fogja ismerni, hogy a Star Trac professzionális ergométerei hagyományosnak semmiképp sem nevezhetők.

méretek 64 x 145 x 121
súly 71
felhasználó max súlya/ user max weight 159
beépített programok száma/ built in programs 10
motor típusa/ engine type -
motor teljesítménye/ engine performance -
polár kompatibilis/ polar compatible Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!