Ha diétázol, ha nem, mi sütiket használunk a legjobb felhasználói élményeid érdekében!
Menü

Mászógépek

Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a karok fej felett történő mozgatása javítja a keringést és hosszabb ideig tartó cardio eredményekhez vezet. A Versaclimber mászógép használata által biztosított egyedülálló, függőleges síkú edzés a karok és lábak olyan mozgását eredményezi, amely a fent említett hatás elérését garantálja, valamint maximális edzést nyújt a teljes test számára.

A Versaclimber 20 percig történő használata aktívan megdolgozza és formálja az összes fő izomcsoportot. Hatékonyabb, mint a futópad, elliptikus gép, lépcsőző vagy szobakerékpár használata, mert nagyobb energiát igényel és gyorsabban égeti a kalóriát.

A Versaclimber mászógépnél nincs felső sebességhatár, bármilyen tempóval és intenzitással végezhető. Minden az Ön energiájától függ. Lehet a legintenzívebb és a leggyorsabb sprint is, a gép ezt is elbírja. A korlátozás nélküli sebesség potenciál, amit a Versaclimber kínál, a másodperc töredéke alatt lehetővé teszi az akadálytalan, robbanásszerű sprinteket. Izületkímélő a szerkezet, állóképességen is javít.

Rendezés:

Keresés