CONCEPT2 SKIERG – SÍELŐ GÉP SZETT - Concept2 SkiErg

Gyártó: Concept2
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
CONCEPT2 SKIERG – SÍELŐ GÉP SZETT - Concept2 SkiErg

Leírás és Paraméterek

CONCEPT2 SKIERG – SÍELŐ GÉP

 

Concept2 SkiErg mindenki számára elérhetővé teszi a síelés élményét. Hosszú ideje elismert tény, hogy az egyik legnehezebb edzést nyújtja, az erőt és kitartást fejleszti, de mozgásban tartja és edzi egyúttal a lábakat is, valamint a karokat és a törzs izmait. A SkiErg kétpólusú és klasszikus váltakozó kar technikával is használható.

A SkiErg ugyanazt a lendkerék-ellenállást és elektronikus rendszereket használja, mint a beltéri evező gép, 1981 óta az evező sportolók világszerte bevált választása, így biztos lehet abban, hogy a gép tartós és megbízható. Amellett, hogy tartós és jól felépített, a SkiErg kifinomult, fejlett monitorral is rendelkezik, amely azonnali és pontos teljesítményadatokat biztosít.

Függetlenül attól, hogy egy profi sífutó, aki versenyfelkészülésére használja, vagy csak egy nagy intenzitású mozgást kereső személy hanszálja, a SkiErg segíti elérni céljait.

Performance Monitor a Concept2 SkiErg kifinomult kijelzője: könnyen használható, lehetővé teszi a felhasználónak, hogy pontosan mérje a teljesítményét, figyelje az előrehaladást, és összehasonlítsa a pontszámokat másokkal. Mindegyik SkiErg a legfejlettebb teljesítményfigyelővel, a PM5-vel van felszerelve.

padlóállvány (SkiErg Floor Stand) opcionálisan rendelhető hozzá, ezt azoknak ajánljuk akik nem tudják a falra rögzíteni. Segítségével egy szabadon álló SkiErg-et kapunk, amelyet bárgova helyezhetünk. Az állvány kemény és jól megépített, görgő kerekivel könnyedén mozgathatjuk. A csúszásgátló, kopásálló talpazat stabil állást biztosít.

A padlóállvány a legtöbb kerekesszékkel is használható.

Méretei: 61 cm x 132 cm

méretek 40.6 x 212 x 48.3
súly 20.9
felhasználó max súlya/ user max weight -
beépített programok száma/ built in programs
motor típusa/ engine type Elektromágneses
motor teljesítménye/ engine performance -
polár kompatibilis/ polar compatible Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók