GRIPPER – MAROKERŐSÍTŐ GÉP - Hammer Plate Loaded

Gyártó: HAMMER STRENGTH
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
GRIPPER – MAROKERŐSÍTŐ GÉP - Hammer Plate Loaded

Leírás és Paraméterek

GRIPPER – MAROKERŐSÍTŐ GÉP

 

  • A marok erősségét edzi a funkcionális és sportspecifikus alkalmazásokhoz
Elsőrangú formatervezés elsőrangú eredményekért

A kifinomult CAD (számítógépes tervező rendszer) program, és profi sportolókkal, valamint edzőikkel történő több éven keresztüli együttműködés biztosítja, hogy minden súlytárcsás Hammer Strenght berendezés a legtermészetesebb, ergonómiailag megfelelő mozgáspályán stimulálja az izmokat – a pályán, és azon kivűl is.

Iso-Lateral® Technológia

Az Iso-Lateral technológia biztosítja a legsimább összetartó és széttartó mozgáspályákat. Így a felhasználók a végtagokat mozgathatják egyszerre, felváltva, vagy váltakozva, vagy akár különböző terhelést alkalmazhatnak különböző oldalakon.

Professzionális Sportedzés

A Hammer Strength gépei mind számos standard és opcionális lehetőséget biztosítanak. A standard súlytartóknak köszönhetően a súlyok a gépen tárolhatóak, helyet biztosíva ezzel más berendezéseknek. A gumitalpak védik a terem padlóját és megszüntetik a csúszásveszélyt.

Tökéletes Teljes Test Edzés

Ground Base technológia mozgásközpontúsága lehetővé teszi többféle izomcsoport egyidejű edzését, melynek célja a tökéletes teljes testedzés elérése és a  funkcionális előnyök kimerítése.

Biztonság és Kontrollálhatóság

A Ground Base technológia a legfejlettebb, talpak-a-talajon edzéspozíciót teszi lehetővé, függetlenül attól, hogy általános edzésről, vagy kirobbanó sportspecifikus edzésről van szó. A Ground Base berendezések az életből származó mozdulatokkal stimulálják az izmokat egy biztonságos és kontrollálható környezetben.

méretek 58 x 119 x 109
súly 29.5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók