Ha diétázol, ha nem, mi sütiket használunk a legjobb felhasználói élményeid érdekében!
Menü

SportsArt - G690 VERDDE Futópad

Ár:
3.273.600 Ft + ÁFA
Gyártó: SportsArt
Elérhetőség: Rendelhető
A VERDE a SportsArt első futópadja, amely képes átalakítani az emberi erőt villamos energiává. A letisztult, nem motorizált kialakítás ötvözi a rendkívül alacsony súrlódású és a lapos lécű öveket, így a használata közben a felhasználó kényelmesen érezheti magát. A VERDE ™ mind a mechanikus, mind az elektromos fékrendszert felhasználva lehetővé teszi a gyaloglás, a kocogás, a futás, a sprintelés vagy a toló mozgás funkciókat, amelyek a kezdő sportolóktól az élsportolókig mindenkinek tökéletes edzés élményt nyújt, és képesek akár 200 W / óra energia előállítására.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! 

Leírás és Paraméterek

A VERDE a SportsArt első futópadja, amely alkalmas arra, hogy kihasználja az emberi erőt és átalakítsa hasznos energiává. A karcsú, nem motoros kialakítás egyesíti a rendkívül alacsony súrlódást és a lapos lécszalagot, hogy olyan megközelíthető egységet hozzon létre, amely rendkívül természetes és kényelmes. Mind a mechanikus, mind az elektromos fékrendszerek használatával a VERDE ™ lehetővé teszi a gyaloglást, a kocogást, a futást. Akár 200 watt / óra energia felvételére is képesek.

Súly 567,6 kg / 258 kg
Méretek 84,1 x 35,6 x 65,2 in / 213,6 x 90,5 x 165,5 cm
Futóterület 58 x 21 in / 147,3 x 53,3 cm
Sebességtartomány 2–10 mph / 3,2–16 km / óra
Felhasználó súlya 330 kg / 150 kg
Hajtómotor Nem motorizált
Olvasás Kalóriák, távolság, idő, sebesség, óránkénti kalória, METS, WATTS, lábfordulatszám, éles fordulatszám, szívritmus (tényleges és cél), ellenállásszintek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés