StairMaster Gauntlet 8 Series lépcsőzőgép

Gyártó: StairMaster (HASZNÁLT)
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
StairMaster Gauntlet 8 Series lépcsőzőgép

Leírás és Paraméterek

Az első StairMaster lépcsőző gép 1983-ban került be a termekbe és legendássá tette a StairMaster nevet. Ma ezt a hagyományt folytatja a StairMaster a Ganuntlet® sorozattal.

30 év tapasztalattal a háta mögött a már sokat bizonyított eszköz alapjaira építve a legújabb trendeknek és igényeknek megfelelő eszközzé vált a Gauntlet®.

A StairMaster Gauntlet® tökéletes eszköz a cardio jellegű edzésekhez, de sokkal több, mint egy átlagos cardio gép! Remek erő- és állóképesség fejlesztő, kiváló eszköz a Magas Intenzitású Intervall Eddzésekhez (HIIT – High Intensity Intervall Training) és az igazán kemény hosszútávú terhelésekhez is.

A StairMaster Gauntlet® stabil, roppant erős vázszerkezetre épült. Rozsdamentes, polipropilén lépcsőfokokkal, melyek mélyebbek és szélesebbek, mint eddig bármikor. A hajtáslánc kiforrott technológia, folyamatos a mozgása, a legkényelmesebb érzést kelti.

A Landmark Challenge program lehetővé teszi, hogy a világ különböző tájain elhelyezkedő közismert létesítményeket mássz, meg mint az Eiffel torony, Taj Mahal, Liberty Statue, stb. Természetesen a hagyományos konzolprogramok is mind elérhetőek.

A több évtizedes tapasztalat, a minőség és a mai kornak megfelelő újítások biztosítják, hogy olyan edzésben legyen részed amilyenre mindig is vágytál!

Az elektronikusan vezérelt generátor
Hot Bar®
Polar®
20 cm magas lépcsőfokok
23 cm mély lépcsőfokok
56 cm széles lépcsőfokok
24 – 162 lépés percenként
Igényes kialakítás
Pohártartó
Méretek 86 x 226 x 147
Súly 156
Felhasználó max súlya 159
Beépített programok száma 10

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!