STRX – FUTÓPAD - Star Trac S

Gyártó: STAR TRAC (HASZNÁLT)
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
STRX – FUTÓPAD - Star Trac S

Leírás és Paraméterek

STRX – FUTÓPAD

 

A Star Trac S-TRx csúcsminőségű, zárt közösségi felhasználásra készült futópad, megfelelő előkészítésekkel rendelkezik a Star Trac 15 collos, LCD kijelzős szórakoztató központjához, amely a futópad kijelzőjéhez szerelhető. Gördülő információs sáv, a népszerű személyi ventillátorok és italtartók, valamint a 13 különböző, felhasználó specifikus edzésprogram teszi a Star Trac S-TRx futópadot költséghatékony választássá.

Fellépő magassága alig haladja meg a 15cm-t, az edzés biztonságosságát a hatalmas megállító gomb és a gumiborítású, csúszásmentes kapaszkodók garantálják. Az S-TRx futópad Polar kompatibilis és a speciális, Soft Trac triplacellás ízületkímélő futófelület maximális rázkódás- és ütéselnyelést eredményez.

Az S, mint “simple”, azaz egyszerű, mint “solution”, azaz megoldás, vagy mint “smart”, azaz ügyes – mind igaz a Star Trac S szériás futópadokra. Ugyanakkor az S szériás futópadokkal semmit sem kell feláldozni. Kifejezetten azok számára készült, akik megbízható, csúcsminőségű futópadot keresnek professzionális felhasználásra kivételes ár-érték aránnyal.

Az S szériás Star Trac futópadok nem keresnek kifogásokat, hanem új mérföldköveket és standardokat állítanak fel a futópadok világában. Megtalálható bennük a Star Trac összes közkedvelt, felhasználóbarát újítása, mint például a beépített, állítható személyi ventilátor és a különösen egyszerű programozási módok. Az S szériás futópadok számos olyan tartozékkal, jellemzővel rendelkeznek, melyeket nem várna el ebben az árkategóriában. Sőt, az S szériás futópadok új kijelzője és a túlméretezett gombok, valamint feliratok mind a lehető legegyszerűbb kezelhetőséget biztosítják.

méretek 147 x 81 x 206
súly 233
felhasználó max súlya/ user max weight 228
beépített programok száma/ built in programs 13
motor típusa/ engine type DC motor
motor teljesítménye/ engine performance 3 HP
polár kompatibilis/ polar compatible Igen
futófelület mérete/ tread size 51 x 152

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók