Matrix Leg Press Ultra Series – lábtoló gép

Gyártó: Matrix
Elérhetőség: Előrendelhető

A termék állapota használt.
Felár ellenében tudjuk vállalni a felújítást, mellyel a garancia 3, 6 vagy 12 hónapra bővíthető.

Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
850.000 Ft + ÁFA
Menny.:db
Matrix Leg Press Ultra Series – lábtoló gép
850.000 Ft + ÁFA
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Matrix Ultra Strength sorozatú edzőgépei fitneszipar legtartósabb elemeiből rendkívül látványos dizájnnal, tökéletes biomechanikai tervezéssel a hatékony, de mégis kényelmes edzésért.

Az Ultra sorozat lapsúlyos edzőgépei gépei mindig rendelkeznek tájékoztató táblákkal, amelyek még a kezdő felhasználók számára is könnyeddé teszik a gépek használatát. A könnyen olvasható edzőtervek segítenek a célzott izomcsoportok gyors megismeréséhez és az edzőgépek megfelelő használatához.

Az Ultra sorozathoz rendelhető intelligens tréning konzol mintegy digitális személyi edző, aki segíti a kezdő felhasználókat vagy azokat akik kardió edzésüket erősítő edzéssel szeretnék kibővíteni. A konzolon megtekinthetők a korábbi edzések adatai is, így számszerűsítve is látható az edzések hatására történő fejlődés ami segít fenntartani a felhasználó motivációját is. .

A lábtoló gép szögletes állítható üléstartóval nagy méretű lábplatformmal rendelkezik, valamint egy beépített segédfogantyú segíti az edzőgépbe a könnyű ki- és belépést. Az ergonomikus beállító fogantyú biztosítja az indulási helyzet könnyű megváltoztatását.

Gép tulajdonságai
Lapsúlykészlet 180 kg
Gép méretei és súlya
Gép súlya 436 kg
Gép méretei H x Sz X M
193 x 113 x 135 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!