Matrix Seated Leg Curl Ultra Series -ülő lábhajlítógép

Gyártó: Matrix
Elérhetőség: Előrendelhető

A termék állapota használt.
Felár ellenében tudjuk vállalni a felújítást, mellyel a garancia 3, 6 vagy 12 hónapra bővíthető.

Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
700.000 Ft + ÁFA
Menny.:db
Matrix Seated Leg Curl Ultra  Series -ülő lábhajlítógép
700.000 Ft + ÁFA
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Matrix Ultra Strength sorozatú edzőgépei fitneszipar legtartósabb elemeiből rendkívül látványos dizájnnal, tökéletes biomechanikai tervezéssel a hatékony, de mégis kényelmes edzésért.

Az Ultra sorozat lapsúlyos edzőgépei gépei mindig rendelkeznek tájékoztató táblákkal, amelyek még a kezdő felhasználók számára is könnyeddé teszik a gépek használatát. A könnyen olvasható edzőtervek segítenek a célzott izomcsoportok gyors megismeréséhez és az edzőgépek megfelelő használatához.

Az Ultra sorozathoz rendelhető intelligens tréning konzol mintegy digitális személyi edző, aki segíti a kezdő felhasználókat vagy azokat akik kardió edzésüket erősítő edzéssel szeretnék kibővíteni. A konzolon megtekinthetők a korábbi edzések adatai is, így számszerűsítve is látható az edzések hatására történő fejlődés ami segít fenntartani a felhasználó motivációját is. .

Az ülő lábhajlító gép ülő helyzetből könnyen személyre szabható. A háttámla, a sípcsontpad és a mozgástartomány beállítása gyors és egyszerű folyamat. Puha combpárnája optimális kényelmet biztosít.

Gép tulajdonságai
Lapsúlykészlet 90 kg
Gép méretei és súlya
Gép súlya 320 kg
Gép méretei H x Sz X M
148.5 x 117 x 135 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!