SRBX – HÁTTÁMLÁS KERÉKPÁR - Star Trac S

Gyártó: STAR TRAC (HASZNÁLT)
Elérhetőség: Rendelhető
Kívánságlistára teszem
Átlagos értékelés: Nem értékelt
SRBX – HÁTTÁMLÁS KERÉKPÁR - Star Trac S

Leírás és Paraméterek

SRBX – HÁTTÁMLÁS KERÉKPÁR

 

A Star Trac SRBx professzinális háttámlás kerékpár tervezésekor a biztonságos edzés mellett a kényelmet és az ízületkímélést tartották szem előtt. A háttámlás szobakerékpárok kezdők számára is tökéletes megoldást biztosítanak, mivel használatuk egyszerű, kényelmes és biztonságos.

Az S-RBx professzionális háttámlás kerékpár olyan Star Trac fejlesztéseket testesít meg, mint az ergonómikusan kialakított pedálok, melyek a legfixebb tartást garantáló pedálpántokkal vannak ellátva. Az állítható ülés és háttámla elősegíti az edzés alatti helyes testtartást, valamint magas szintű kényelmet biztosít. A szemetgyönyörködtető tervezés mellett, a fitnesz piacon fellelhető leginkább felhasználóbarát kezelőfelület teszi formabontóvá és egyedivé a Star Trac professzionális háttámlás ergométereit.

A Star Trac SRBx professzionális kerékpár előkészítéssel rendelkezik a Star Trac multimédiás rendszer opcionális beillesztéséhez, beleértve a 15″ speciális LCD kijelzőt. Helyezkedjen el a kényelmes, széles ülésen, dőljön hátra akár egy fotelben, indítsa el a gépet és ezek után nincs más dolga, minthogy élvezze a minden igényt kielégítő, biztonságos és ízületkímélő cardio-edzést.

méretek 64 x 132 x 167
súly 97
felhasználó max súlya/ user max weight 159
beépített programok száma/ built in programs 10
motor típusa/ engine type -
motor teljesítménye/ engine performance -
polár kompatibilis/ polar compatible Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók